dimecres, 9 de gener del 2008

Atalaya Perú



Ataya es crea com a Agència de viatges l'any 2000, oferint viatges a la selva de Manu, situada al sud del país, com a intermediària. A mesura que els clients anaven en augment, Atalaya ha acabant treballant directament amb el turista i no exercint únicament d'intermediària. Per altra banda també han hagut d'obrir-se, és a dir, treballar amb destins més coneguts com Machu Pichu per a poder finançar els projectes de la selva, amb menys demanda.


Atalaya Manu apareix al cap d'un any amb seu central a la bioesfera de Manu. Atalaya Cuzco, a Cuzco, ofereix paquets a Manu, com també ho fa a la resta del país, sempre desde un punt de vista ecològic i responsable que són les bases de l'agència desde el seu inici.

Atalaya és una organització amb la finalitat de preservar i conservar la selva, finançada a travès del turisme, és a dir tenen un gran nombre de programes, on es demanen voluntaris, per a qui hi estigui interessat, en tots el àmbits, en el seu territori, ja que aquesta empresa ha comprat aquests terrenys per a
preservar-los. Tots aquests programes s'ajuden econòmicament del turisme.

Un cop situats en que consisteix Atalaya, nomès cal dir que per a participar-hi nomès cal anar-hi a fer les pràctiques que es proposen desde la nostra universitat. És possible, ja que jo mateixa me'n hi vaig a passar l'estiu i a treballar amb ells. Hi han diferents propostes per a tothom, per als més tranquilets, estan creant un hotel a Cuzco on necessiten gent, per altra banda hi ha l'agència de viatges, que estarà situada a partir d'ara al mateix hotel i per als més agosarants (el meu cas) es pot anar a la seu de la selva de Manu, amb poques comoditats però amb l'experiència de viure un període a la selva Amazones.


Us sembla interessant, descobriu més a la seva web: Atalaya Perú